A Wekerlei Könyvtár márciusi rendezvényei elmaradnak!

Kedves Olvasóink!

A kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel a könyvtár rendezvényei a holnapi naptól (2020.03.12.) elmaradnak és nem fogadunk óvodás, iskolás, egyéb csoportokat sem!
A  márciusi programok, a Versbarátok klubja (Márciusi versözön), a Péntek esti mesék (Bábművészet gyereknyelven) és a Wekerlei világjárók (A Karib-tenger szíve - tüzes Kuba és mágikus Mexikó) is későbbi időpontokban kerülnek megrendezésre, amely időpontokról mindenkit tájékoztatunk.
A könyvtár 2020. március 18-ig rövidített nyitvatartással várja Olvasóit, a kölcsönzés zavartalanul folyik.
2020. március 23-tól a Wekerlei Könyvtár ZÁRVA TART!
Az esetleges változásokkal kapcsolatban értesítjük Önöket, a legfrissebb híreinket nyomon követhetik a honlapunkon és a Facebook oldalunkon.

Megértésüket köszönjük!Címkék: Wekerlei Könyvtár, márciusi programok, Koronavírus, Versbarátok klubja, Péntek esti mesék, Wekerlei világjárók, Márciusi versözön, Bábművészet gyereknyelven, A Karib-tenger szíve - tüzes Kuba és mágikus Mexikó

2020.03.11.

Kapcsolódó programok

2020. évi március havi programok a Wekerlei Könyvtárban

2020. évi március havi programok a Wekerlei Könyvtárban (archiválva 2020.03.25.)

Társasjáték hétfő, nőnapi köszöntő francia dallamokkal, márciusi versözön, árnyjátékos-bábos mese és bábkészítés, A Karib-tenger szíve - tüzes Kuba és mágikus Mexikó, A magyar költészet napján „Édes anyanyelvünkön szólítanak” - Juhos-Kiss János könyvbemutatója.

Bővebben

A WEKERLEI KÖNYVTÁR ÜNNEPI NYITVATARTÁSA
NYITVA: 2023. december 14-ig
ZÁRVA: 2023. december 15-től
      2024. január 7-ig
NYITVA: 2024. január 8-án, hétfőn 15.00 órától

A könyvtár Facebook oldalán és honlapján az ünnepek alatt is érdekességekkel várjuk Olvasóinkat. :-)
A „Tégy egy könyvet - Végy egy könyvet!” utcai könyvcsere szekrény folyamatosan, éjjel-nappal nyitva áll az irodalomkedvelők számára.
BÉKÉS, MEGHITT, SZERETETTELJES ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK MINDENKINEK!