George W. Bush: Döntési helyzetek - George W. Bush

Kevés személyiség nyomta rá a bélyegét a világ arculatára olyan mértékben, mint George W. Bush. Valószínűleg még sokáig elhúzódik a vita arról, hogy Bush elnöksége milyen szerepet tölt be az amerikai történelemben, annyi azonban bizonyos, hogy az amerikai társadalomnak és a világnak még hosszú ideig együtt kell élnie a Bush-korszak külpolitikai örökségével: a nemzetközi terrorizmus elleni küzdelemmel, az afganisztáni és az iraki háború humanitárius, biztonságpolitikai, pénzügyi és gazdasági következményeivel, és az Egyesült Államok megingott tekintélyével a Közel-Keleten.

George W. Bush elnök őszinte és lebilincselő beszámolójában leírja az elnökségét és életét formáló kritikus jelentőségű döntéseket. George W. Bush az Egyesült Államok elnökeként szolgált az amerikai történelem nyolc kiemelten fontos évében. Az íróasztalánál meghozott döntések hatással voltak a világ népeire, és meghatározták a kort, amelyben élünk. A Döntési helyzetek elviszi olvasóját a texasi kormányzó házába a 2000. évi választás éjszakáján, az elnöki gép fedélzetére a 2001. szeptember 11. utáni szívfájdító órákban, a Fehér Ház helyzetelemző szobájába pillanatokkal az iraki háború megkezdése előtt, és sok más történelmi döntés színfalai mögé.Címkék: politika, Amerikai Egyesült Államok, életrajz, emlékirat

2019.10.09.

A WEKERLEI KÖNYVTÁR NYÁRI NYITVATARTÁSA
ZÁRVA: 2024. augusztus 5-20.
NYITÁS: 2024. augusztus 21.,
szerda 11.00 óra


A könyvtár Facebook oldalán és honlapján ezen idő alatt is érdekességekkel várjuk Olvasóinkat. :-)
A „Tégy egy könyvet - Végy egy könyvet!” utcai könyvcsere szekrény folyamatosan, éjjel-nappal nyitva áll az irodalomkedvelők számára.
Mindenkit szeretettel vár a
Wekerlei Könyvtár!