Fuchs G. Tamás: Ármánka kalandjai 1 - 3.

Egy kaland, egy mese. Az öt különböző személyiséggel és hozott kultúrával rendelkező főszereplőnek együtt kell működnie egymással, hogy átvészeljék a veszélyes eseményeket.

Mennyire határozza meg egy-egy szereplő döntését az otthonról hozott erkölcsi, etikai tanítás, hogyan tudnak a főhősök egymással kompromisszumokat kötni a közös cél elérése érdekében? Van-e arra lehetőség, hogy ennyi különbözőséggel felvértezve baráti közösség jöhessen létre? És, ha igen, mi ennek az ára? Kinek, mennyit kell változnia? Kinek mennyi joga és lehetősége van az újrakezdéshez?

A mesekönyv-sorozat ezekre a kérdésekre próbál válaszokat adni úgy, hogy a történetek, a kihívások sodrása által megjelenő tükörben az olvasó ráismerhessen a saját problémáira. A könyveket több korosztálynak is ajánljuk, hiszen a különbözőségek, a közösségformáló ingerek és folyamatok nincsenek szigorúan korosztályhoz kötve. A sok humorral átszőtt mesék nem csak a gyerekek, hanem a felnőttek figyelmét is lekötik.Címkék: mese, gyermek irodalom

2019.10.09.

A WEKERLEI KÖNYVTÁR ÜNNEPI NYITVATARTÁSA
NYITVA: 2023. december 14-ig
ZÁRVA: 2023. december 15-től
      2024. január 7-ig
NYITVA: 2024. január 8-án, hétfőn 15.00 órától

A könyvtár Facebook oldalán és honlapján az ünnepek alatt is érdekességekkel várjuk Olvasóinkat. :-)
A „Tégy egy könyvet - Végy egy könyvet!” utcai könyvcsere szekrény folyamatosan, éjjel-nappal nyitva áll az irodalomkedvelők számára.
BÉKÉS, MEGHITT, SZERETETTELJES ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK MINDENKINEK!