Liptai Claudia - Pataki Ádám: Édeskettes

A kötet első felében közeli barátaikkal, családtagjaikkal készült beszélgetésekben felemlegetett sütemények receptjeit írják le, amelyek klasszikus, többnyire mindenki által ismert desszertek, és amelyek gyermekkori emlékeket idéznek meg. Mivel ezeket a süteményeket mindenki ismeri, ezért nem klasszikus ételfotók készültek róluk, hanem az interjúk ihlette, a beszélőkre utaló csendéletek, melyekben a sütemények is szerepelnek. Az első fejezet receptjeit portrék és egy partin készült képanyag egészíti ki, ahol egy desszertasztal köré gyűlve, a szerzők és barátaik együtt kóstolják végig a finomságokat.

A második fejezet receptjeit a “mi lennél, ha sütemény lennél” játék inspirálta: a szerzők – az interjúalanyok személyisége ihlette – újragondolt süteményei klasszikus ételfotókon köszönnek vissza.Címkék: desszertek, süteményeskönyv, interjúk, Wekerlei Könyvtár

2020.07.31.

A WEKERLEI KÖNYVTÁR ÜNNEPI NYITVATARTÁSA
NYITVA: 2023. december 14-ig
ZÁRVA: 2023. december 15-től
      2024. január 7-ig
NYITVA: 2024. január 8-án, hétfőn 15.00 órától

A könyvtár Facebook oldalán és honlapján az ünnepek alatt is érdekességekkel várjuk Olvasóinkat. :-)
A „Tégy egy könyvet - Végy egy könyvet!” utcai könyvcsere szekrény folyamatosan, éjjel-nappal nyitva áll az irodalomkedvelők számára.
BÉKÉS, MEGHITT, SZERETETTELJES ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK MINDENKINEK!