Roald Dahl - Boszorkányok

Te láttál már boszorkányokat? Lehet, hogy már találkoztál is velük, de nem tudtál róla? Roald Dahl könyvének főszereplői igazi boszorkányok, akik hétköznapi házakban élnek, és úgy néznek ki, mint bármelyik hétköznapi nő, ám céljuk elég kegyetlen. Ezek az undok és utálatos boszorkányok szeretnék eltüntetni a környékükön élő gyereket.

Adva van egy kisfiú, aki egy autóbalesetben elveszítette a szüleit, és Norvégiában élő nagymamája veszi őt magához. Rémes mesékkel szórakoztatja, amely gonosz boszorkányokról szól, akik gyerekeket tesznek el láb alól. A fiú természetesen biztos benne, hogy ezek csak kitalált történetek, azonban egyszer véletlenül betéved egy ártatlannak tűnő jótékonysági találkozóra, amelyről viharos sebességgel kiderül, hogy valójában boszorkányok ülnek a teremben, akik éppen azt tervezik, hogyan pusztítják el Anglia összes gyerekét. A fiú lelepleződik, egérré változtatják, azonban ez nem akadályozza meg abban, hogy mindent megtegyen azért, hogy a gonosz terv ne válhasson valóra...Címkék: Wekerlei Könyvtár, nyári olvasnivaló, kisiskolásoknak

2021.06.24.

A WEKERLEI KÖNYVTÁR ÜNNEPI NYITVATARTÁSA
NYITVA: 2023. december 14-ig
ZÁRVA: 2023. december 15-től
      2024. január 7-ig
NYITVA: 2024. január 8-án, hétfőn 15.00 órától

A könyvtár Facebook oldalán és honlapján az ünnepek alatt is érdekességekkel várjuk Olvasóinkat. :-)
A „Tégy egy könyvet - Végy egy könyvet!” utcai könyvcsere szekrény folyamatosan, éjjel-nappal nyitva áll az irodalomkedvelők számára.
BÉKÉS, MEGHITT, SZERETETTELJES ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK MINDENKINEK!