2020. évi szeptember havi programok a Wekerlei Könyvtárban (archiválva 2020.11.04.)

2020. évi szeptember havi programok a Wekerlei Könyvtárban

Könyves Ajándék Napok
Időpont: 2020. szeptember 18-19.
18. (péntek) 11.00-18.00. és 19. (szombat) 9.00-13.00 óra között
Újra gyerekek és felnőttek válogathatnak az ajándékkönyvek közül pénteken és szombaton a könyvtár nyitvatartási idejében. A felnőtt- és gyermekirodalomból bárki díjmentesen választhat magának a készlet erejéig.
Jöjjön el, és vigyen haza néhány izgalmas könyvet az őszi estékre kikapcsolódásként!
Kérjük kedves Látogatóinkat, hogy a könyvek válogatása közben használjanak maszkot és kesztyűt a saját és mások egészségének megőrzése érdekében!
Eső esetén a program elmarad, későbbi időpontban kerül megrendezésre.

A népmese napja
Péntek esti mesék

Időpont: 2020. szeptember 25., péntek - online program
Benedek Elek születésére emlékezve a népmese napját ünnepeljük papírszínházas mesékkel rendhagyó, online módon a Wekerlei Könyvtárban.
Az otthoni képernyők elé várjuk a meseszerető gyerekeket, szülőket és nagyszülőket egy könyvtári mesés élményre. Péntektől a honlapunkon és Facebook oldalunkon lesznek elérhetőek a mesék, amiket akár később és többször is meg lehet nézni.
A Csimota kiadó Papírszínházának néhány népmeséjét - Az aranyhalacska /orosz/ Visszajött a répa /kínai/, Hogyan nőtt nagyra az égbolt /indiai/ - nézhetik meg az érdeklődők.

A népmese napja
Népmesék óvodás és iskolás csoportoknak

Időpont: 2020. szeptember 30., szerda - online program
A nagy mesemondó, Benedek Elek születésnapján „mesés” felolvasó órát tartunk kispesti gyermekcsoportoknak rendhagyó, online módon.
A Wekerlei Kultúrház és Könyvtár /WKK/ igazgatója, Szabó Mária és munkatársai gyönyörű népmesékkel teszik emlékezetessé és tartalmassá a gyerekek számára ezt a különleges napot.
A kispesti óvodások és iskolások a tanórák, foglalkozások keretén belül ezen a napon bármikor megnézhetik a meséket, amik aznap reggeltől a könyvtár honlapján és Facebook oldalán lesznek elérhetőek. A felolvasások később is visszanézhetőek lesznek, így senki sem maradhat ki az élményből.
Legyen egy közös „mesés” napunk!
Örömmel vesszük, ha visszajelzéseket küldenek a programról a könyvtár honlapján, Facebook oldalán vagy akár e-mailben!

 

Kapcsolódó galériák:Címkék: Wekerlei Könyvtár, szeptemberi programok, Könyves Ajándék Napok, Péntek esti mesék, A népmese napja, Népmesék óvodás és iskolás csoportoknak

Kapcsolódó programok

Kapcsolódó cikkek