Országos Könyvtári Napok - DÍJMENTES beiratkozás egy héten át! (archiválva 2021.10.21.)

Országos Könyvtári Napok a Wekerlei Könyvtárban
Időpont: 2021. október 4-8., hétfőtől péntekig

Az Országos Könyvtári Napok (2021. október 4-10.) programsorozat keretében a Wekerlei Könyvtár 2021. október 4-8. között KÉSEDELMI DÍJ FELSZÁMÍTÁSA NÉLKÜL veszi vissza a régebb óta kikölcsönzött könyveket. Az akció csak a hiánytalan és épségben visszahozott könyvekre vonatkozik.
2021. október 4-8. között DÍJMENTESEN IRATKOZHATNAK BE az új olvasók, valamint a már beiratkozott olvasók szintén díjmentesen újíthatják meg éves könyvtári tagságukat.
Mindenkit szeretettel vár a Wekerlei könyvtár!

A könyvtár által szervezett programokon a részvétel díjtalan. A rendezvényeken résztvevők a megjelenésükkel elfogadják, hogy a könyvtári programokon fotók, videófelvételek készülhetnek, amiket az intézmény honlapján vagy Facebook oldalán teszünk közzé. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételeken látható személyek írásban kérhetik, hogy a fotók és videók ne kerüljenek közzétételre.

Kép: saját készítésű fotó
 

Kapcsolódó galériák:Címkék: Wekerlei Könyvtár, Országos Könyvtári Napok a Wekerlei Könyvtárban, Ingyenes beiratkozási lehetőség egy héten át!, Késedelmi díj mentesség!

Kapcsolódó programok

Őszi Könyves Ajándéknapok

Őszi Könyves Ajándéknapok (archiválva 2021.10.21.)

A felnőtt- és gyermekirodalomból bárki díjmentesen választhat magának, és vissza sem kell hoznia a könyveket! Kellemes, izgalmas, lélekmelengető őszi olvasmányok kicsiknek és nagyoknak.

Bővebben
Versbarátok klubja - Zene az irodalomban

Versbarátok klubja - Zene az irodalomban (archiválva 2021.10.21.)

Az est témája a zene: kinek mit jelent a zene, hogyan kapcsolódik a zene az irodalomhoz. Várunk minden irodalomkedvelőt a témához kapcsolódó versekkel és saját költeményekkel!

Bővebben
2021. évi október havi programok a Wekerlei Könyvtárban

2021. évi október havi programok a Wekerlei Könyvtárban (archiválva 2021.11.27.)

Érdekes októberi programjaink: Országos Könyvtári Napok a Wekerlei Könyvtárban - díjmentes beiratkozás; Könyves Ajándéknapok; Versbarátok klubja - Zene az irodalomban; Péntek esti mesék - Papírszínházas mesék és őszi bütykölde gyerekeknek; Wekerlei világjárók - Fotós séta a romantikus Gyulán és a viharsarki Békéscsabán;

Bővebben

Kapcsolódó cikkek