„Nemzetében él a nyelv” - A magyar nyelv napja - Játékos anyanyelvi kalandozás a Wekerlei Könyvtárban (archiválva 2021.11.27.)

Alkalmak:
2021. 11. 11., csütörtök 10:00 - 13:00

„Nemzetében él a nyelv” - A magyar nyelv napja
Játékos anyanyelvi kalandozás a Wekerlei Könyvtárban

Időpont: 2021. 11. 11., csütörtök 10.00 -13.00

Az országgyűlés 2011-ben nyilvánította november 13-át a magyar nyelv napjává, hogy a figyelmet ráirányítsa a szellemi-kulturális örökségünk alapját jelentő anyanyelvünkre.
Ez alkalomból rendhagyó irodalmi órára várjuk a kispesti általános iskolák 3., 4. és 5. osztályos diákcsoportjait pedagógus kísérőikkel. Az interaktív programon az iskolások játékosan hasznosíthatják azt a tudást, amit a magyar nyelvi- és irodalomórákon megszereztek, és igyekszünk hozzájárulni ahhoz is, hogy az eddigi ismereteket az összeállított nyelvi játékokon keresztül tovább bővítsék.
A programon való részvétel díjtalan, de csoportos regisztrációhoz kötött.

A könyvtár által szervezett programokon a részvétel díjtalan. A rendezvényeken résztvevők a megjelenésükkel elfogadják, hogy a könyvtári programokon fotók, videófelvételek készülhetnek, amiket az intézmény honlapján vagy Facebook oldalán teszünk közzé. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételeken látható személyek írásban kérhetik, hogy a fotók és videók ne kerüljenek közzétételre.

Kép: saját készítésű fotó;Kapcsolódó galériák:Címkék: Wekerlei Könyvtár, „Nemzetében él a nyelv” - A magyar nyelv napja - Játékos anyanyelvi kalandozás a Wekerlei Könyvtárban

Kapcsolódó programok

2021. évi november havi programok a Wekerlei Könyvtárban

2021. évi november havi programok a Wekerlei Könyvtárban (archiválva 2021.12.10.)

Novemberi érdekes programjaink: Versbarátok Klubja - Pilinszky 100; „Nemzetében él a nyelv” - A magyar nyelv napja /Játékos anyanyelvi kalandozás a Wekerlei Könyvtárban/; Wekerlei világjárók: A Karib-tenger szíve - Tüzes Kuba és mágikus Mexikó; Péntek esti mesék - Árnyjáték és adventi családi délután;

Bővebben