ELMARAD! - Árnyjáték és adventi családi délután (archiválva 2021.11.27.)

A helyszíni program elmarad! - Árnyjáték és adventi családi délután

HELYETTE

Péntek esti mesék - ONLINE ÁRNYJÁTÉK ÉS KÉZMŰVESKEDÉS
Időpont: 2021. 11. 26-tól, péntektől - online program


Szeretettel várjuk a gyerekeket, szüleiket és nagyszüleiket egy szórakoztató árnyjátékos-bábos virtuális előadásra. Az árnyjátékhoz a bábokat Tóth Éva bábművész készíti el és kelti életre a Wekerlei Könyvtár honlapján és Facebook oldalán.
Nemsokára meglátogatja a gyerekeket a kedves Mikulás bácsi, aki csilingelő szánon érkezik és almával, dióval, ajándékokkal van tele a zsákja. Idén, hogy mihamarabb megérkezzen, az online kézműveskedés keretében „mikulásos-angyalkás” alkotások készülnek. A Mikulás és az angyalka a kisfilmek segítségével otthon is elkészíthetőek a piros ruhás, fehér szakállú apó érkezése előtt.
Az otthoni képernyők elé várjuk a meseszerető, ügyeskezű kicsiket és nagyokat.
A kisfilmek péntek reggeltől érhetőek el a honlapunkon és Facebook oldalunkon, amiket akár később, és többször is meg lehet nézni.

Wekerlei Könyvtár honlapja: https://uj.konyvtar.kispest.hu/
Wekerlei Könyvtár Facebook oldala: https://www.facebook.com/wekerleikonyvtar/Címkék: Wekerlei Könyvtár, Péntek esti mesék, ONLINE ÁRNYJÁTÉK ÉS KÉZMŰVESKEDÉS

Kapcsolódó programok

2021. évi november havi programok a Wekerlei Könyvtárban

2021. évi november havi programok a Wekerlei Könyvtárban (archiválva 2021.12.10.)

Novemberi érdekes programjaink: Versbarátok Klubja - Pilinszky 100; „Nemzetében él a nyelv” - A magyar nyelv napja /Játékos anyanyelvi kalandozás a Wekerlei Könyvtárban/; Wekerlei világjárók: A Karib-tenger szíve - Tüzes Kuba és mágikus Mexikó; Péntek esti mesék - Árnyjáték és adventi családi délután;

Bővebben