Versbarátok klubja - őszi versek (archiválva 2019.09.27.)

Foglalkozásvezető:

Juhász Magda
Email: mgdjhsz@gmail.com
Bemutatkozó cikk: link
Bemutatkozás:
Wekerlei meseíró, költő vagyok. Többnyire a gyerekeknek írok, de van vallásos és egyéb felnőtteknek való versem is. Általában az érzelmeket pendítem meg, amire úgy gondolom ebben az eldurvult világban szükség van. "Amikor én születtem, már sötét felhők gyülekeztek a világ felett: 1935, rossz évjárat. Egyetlen jó dolog mégis történt – főleg az én szempontomból – mégpedig az, hogy a világra jöttem. Megszületni mindig örömteli dolog, visítozunk is a boldogságtól." (Amikor én születtem…/önéletrajz/)

Összes programja


Versbarátok klubja
Időpont: 2019. szeptember 13., péntek 16.00-17.00
Klubvezető: Juhász Magda

Az ősz szépsége számos magyar költőt ihletett meg, ahogy Petőfi is írja, „Itt van az ősz, itt van ujra, s szép, mint mindig, énnekem”. A szeptemberi klubfoglalkozás keretében az őszi verseké lesz a főszerep.
Az est másik témája, 109 éve, 1910. szeptember 22-én született Faludy György Kossuth-díjas magyar költő, műfordító, író. A klubtagokkal közös versfelolvasással és versmegosztással emlékezünk Faludyra.
Várunk minden verskedvelőt a témákhoz kapcsolódó versekkel és saját költeményekkel.
A programon a részvétel díjtalan, de regisztrációhoz kötött.Címkék: Versbarátok klubja, Wekerlei Könyvtár, vers, őszi versek, Faludy György, versfelolvasás és versmegosztás, költészet

Kapcsolódó programok