2019. évi december havi programok a Wekerlei Könyvtárban (archiválva 2020.01.15.)

2019. évi december havi programok a Wekerlei Könyvtárban

Versbarátok klubja
Adventi Versünnep

Időpont: 2019. 12. 02., hétfő 16.30-18.00
Klubvezető: Juhász Magda
Az év utolsó, december havi Versbarátok klubjának összejövetelén adventi és karácsonyváró ünnepi verselés, gitárzene, illatos tea és finom sütemények várják a versbarátokat a közös Adventi Versünnep keretében. A klubtagok közül többen saját verseikkel is megajándékozzák a jelenlévőket.
A programon a részvétel díjtalan, de regisztrációhoz kötött.
„Ne a hóban, csillagokban, ne ünnepi foszlós kalácson, ne díszített fákon, hanem a szívekben legyen karácsony!” /Szilágyi Domokos/

Karácsonyi Könyves Ajándék Napok
Időpontok:
2019. 12. 07., szombat 9.00-13.00,
2019. 12. 09., hétfő 15.00-18.30 és
2019. 12.10., kedd 9.00-14.00 óra között
Gyerekek és felnőttek válogathatnak az ajándékkönyvek közül a könyvtárban december első szombatján és az azt követő hétfői, keddi napokon. A felnőtt- és gyermekirodalomból bárki díjmentesen választhat magának a készlet erejéig.
Jöjjön el és vigyen haza néhány érdekes ajándékkönyvet a közelgő téli estékre kikapcsolódásként!
Izgalmas könyvekkel és ünnepváró hangulattal várjuk az érdeklődőket a Wekerlei Könyvtárban.

Adventi délután szívmelengető francia dallamokkal
Időpont: 2019. 12. 13., péntek 16.00-17.30
Előadó: Bernard Huther
Az év utolsó könyvtári programnapján szeretettel várunk mindenkit egy kellemes francia élőzenés estre a Wekerlei Könyvtárba.
Az előadó, Bernard Huther francia zenész, 13 éve él Magyarországon. Évtizedek óta, ifjú kora kezdetétől zenél, fiatalon az Astari nevű zenekart vezette. Franciaországban számos fellépésen vett részt, híres előadókkal is játszhatott. Élvezzük együtt Bernard Huther adventi élőzenés előadását!
A programon a részvétel díjtalan, de regisztrációhoz kötött.
„A zene híd. (...) Összeköti az embereket valami feljebbvalóval, a zene kimondja azt, ami kimondhatatlan.” /Emily Murdoch/

A könyvtár által szervezett programokon a részvétel díjtalan. A rendezvényeken résztvevők a megjelenésükkel elfogadják, hogy a könyvtári programokon fotók, videófelvételek készülhetnek, amiket az intézmény honlapján vagy Facebook oldalán teszünk közzé. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételeken látható személyek írásban kérhetik, hogy a fotók és videók ne kerüljenek közzétételre.

Kapcsolódó galériák:Címkék: Wekerlei Könyvtár, Versbarátok klubja, Adventi Versünnep, Karácsonyi Könyves Ajándék Napok, Adventi délután szívmelengető francia dallamokkal

Kapcsolódó programok

Kapcsolódó cikkek