2020. évi január havi programok a Wekerlei Könyvtárban (archiválva 2020.02.24.)

2020. évi január havi programok a Wekerlei Könyvtárban

Társasjáték hétfő a Wekerlei Könyvtárban
Induljon a felnőtteknek is játékosan és vidáman az év!

Időpont: 2020. 01. 06., hétfő 16.00-18.30
2020 januárjától minden hónap első hétfőjén várjuk a társasjátékok fiatal és felnőtt szerelmeseit egy közös játékra, felhőtlen kikapcsolódásra. Aki jön, az nyer - egy kellemes estét és új barátokat!
Játszani szerető fiataloknak és örök ifjaknak ajánljuk szórakoztató stratégiai, műveltségi, táblás és más társasjátékainkat. A játékok családok, baráti társaságok részére a helyszínen a könyvtár nyitvatartási idejében díjmentesen vehetőek igénybe a minden hónap első hétfőjére szervezett társasjátéknapokon kívül is.
Játékaink: Identity (pszichológiai társas), Story Cubes (díjnyertes sztoris játék 6-99 éveseknek), Alias Party (beszélgetős játék 11-99 éveseknek), Carcassonne (díjnyertes, taktikai játék 8-99 éveseknek), Dixit (díjnyertes, beszélgetős játék 8-99 éveseknek), Quatro (díjnyertes, stratégiai játék 8-99 éveseknek), Cluedo (nyomozós játék 8-99 éveseknek), Scrabble (szójáték 10-99 éveseknek), Activity és még sok más érdekes társasjáték;

Versbarátok Klubja
Újévköszöntő verselés

Időpont: 2020. 01. 10., péntek 16.00-17.00
Klubvezető: Juhász Magda
Az év első klubfoglalkozásán együtt köszöntjük a 2020. évi esztendőt az irodalom és a versek segítségével. Magyar költőink legszebb újévköszöntő verseivel ünnepeljük és tesszük emlékezetessé az összejövetelt.
A programon a részvétel díjtalan, de regisztrációhoz kötött.

Péntek esti mesék
Diafilmvetítés kicsiknek és nagyoknak!

Időpont: 2020. 01. 17., péntek 17.00-18.00
Új diafilmekkel várjuk a gyerekeket, szülőket és nagyszülőket egy izgalmas januári diafilmvetítésre a Wekerlei Könyvtárba!
Új filmjeink: Mazsola és Tádé, Az ördög három aranyhajszála, Bogyó és Babóca - A szivárvány, Diótörő, Rózsa és Ibolya, Többsincs királyfi, Hófoltmese, A világszép kecskebéka és más szép mesék.
Látogassuk meg közösen a mesebeli országok csodálatos tájait, palotáit, varázskunyhóit, ismerkedjünk meg a szépséges hercegkisasszonyokkal, királyfiakkal, a rettenthetetlen lovagokkal, hatalmas óriásokkal, lángcsóvákat fújó sárkányokkal és még sok más különleges szereplővel a mesék álomszép világából!
A programon a részvétel díjtalan, de regisztrációhoz kötött.

A könyvtár által szervezett programokon a részvétel díjmentes. A rendezvényeken résztvevők a megjelenésükkel elfogadják, hogy a könyvtári programokon fotók, videófelvételek készülhetnek, amiket az intézmény honlapján vagy Facebook oldalán teszünk közzé. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételeken látható személyek írásban kérhetik, hogy a fotók és videók ne kerüljenek közzétételre.Címkék: Wekerlei Könyvtár, Versbarátok klubja, Pének esti mesék, Társasjáték hétfő

Kapcsolódó programok

Kapcsolódó cikkek