Wekerlei világjárók - A Karib-tenger szíve, a tüzes Kuba és a mágikus Mexikó (archiválva 2020.03.25.)

Alkalmak:
2020. 03. 27., péntek 17:00 - 18:00

Wekerlei világjárók
A Karib-tenger szíve - tüzes Kuba és mágikus Mexikó

Időpont: 2020. 03. 27., péntek 17.00-18.00
Előadók: Babicz Barbara és Tóth András

Kézzel sodort szivar, kubai rum, álomszerű öblök és érintetlen korallszigetek - ez Kuba, a Karib-tenger gyöngyszemének is nevezett szigetország. Egy ország, ahol mindenki a tüzes szamba és rumba ritmusára mozog. Természeti szépségei mellett Kuba rengeteg, a gyarmati időkből származó érdekes látnivalót is kínál: díszes erkélykorlátok, csodálatos paloták és pompás katedrálisok emlékeztetnek a spanyol hódítások időszakára.
Megmagyarázhatatlanul tökéletes építészeti alkotások, régészeti leletek, fehérhomokos tengerpart, türkizkék Karib-tenger, színek-ízek végtelen kavalkádja, a mesék és hiedelmek misztikus világa - ez a varázslatos Mexikó!
Ismerjük meg a két csodálatos országot személyes élménybeszámolókon keresztül!
A programon a részvétel díjtalan, de regisztrációhoz kötött.

Kapcsolódó galériák:Címkék: Wekerlei Könyvtár, Wekerlei világjárók, A Karib-tenger szíve - tüzes Kuba és mágikus Mexikó, vetített képes élménybeszámoló

Kapcsolódó programok

2020. évi március havi programok a Wekerlei Könyvtárban

2020. évi március havi programok a Wekerlei Könyvtárban (archiválva 2020.03.25.)

Társasjáték hétfő, nőnapi köszöntő francia dallamokkal, márciusi versözön, árnyjátékos-bábos mese és bábkészítés, A Karib-tenger szíve - tüzes Kuba és mágikus Mexikó, A magyar költészet napján „Édes anyanyelvünkön szólítanak” - Juhos-Kiss János könyvbemutatója.

Bővebben

Kapcsolódó cikkek