MIKA TILLENSEN: BERTRAM ATYA KALANDJAI (archiválva 2022.04.19.)

Alkalmak:
2022. 04. 01., péntek 17:00 - 18:00

MIKA TILLENSEN: BERTRAM ATYA KALANDJAI
Író-olvasó találkozó Mikecz Attilával
Időpont: 2022. április 1. péntek 17.00 -18.00 - Helyszín: Wekerlei Könyvtár

Egy vidám hangulatú könyvbemutató az év hivatalosan is legvidámabb napján, április elsején.
Mika Tillensen nemrégiben megjelent regényéből megtudhatjuk, miért olyan fontos a gyúrás, ha már agyilag zoknik vagyunk, ellátogatunk Meseországba, valamint betekintést nyerhetünk a diktatúrák természetébe. Választ kapunk olyan eget rengető kérdésekre, hogy miért nem bírjuk a nagyképű, fennhéjázó alakokat és a megmondóembereket, hogyan legyünk nagyon óvatosak az internetes társkeresőn, miért olyan büdös az ördög, hova járjunk étterembe, továbbá kiderül az is, mi az élet értelme.
Mikecz Attila - írói álneve Mika Tillensen - a KMO Művelődési Központ és Könyvtár munkatársa. Első kötete a Könyv Guru könyves portál gondozásában jelent meg.
A könyvbemutatón a szerzővel, a kiadó képviselőivel, Dr. Soós Gábor kiadóvezetővel és Farkas Tímea PR-munkatárssal találkozhatnak az érdeklődők és a dedikált könyvet is megvásárolhatják.
A programon a részvétel díjtalan, de regisztrációhoz kötött.

 Címkék: Wekerlei Könyvtár, MIKA TILLENSEN: BERTRAM ATYA KALANDJAI, Író-olvasó találkozó

Kapcsolódó programok

2022. évi március havi programok a Wekerlei Könyvtárban

2022. évi március havi programok a Wekerlei Könyvtárban (archiválva 2022.04.19.)

Nőnapi és tavaszhívogató francia dallamok világa; Márciusi versözön - Versbarátok klubja; A Titokzatos Egyiptom világa - Wekerlei világjárók; A költészet világnapja versekben; A víz világnapja; „Mesésen” jókedvű fakanalak - Péntek esti mesék;

Bővebben
2022. évi április havi programok a Wekerlei Könyvtárban

2022. évi április havi programok a Wekerlei Könyvtárban (archiválva 2022.05.07.)

Mika Tillensen: Bertram atya kalandjai - Író-olvasó találkozó Mikecz Attilával; „Röpképtelen madarak” kalandos szárnyalása Vöröskéry Dórával - Író-olvasó találkozó; Közös verselés a magyar költészet napja alkalmából - Versbarátok Klubja; VERSFAL a magyar költészet napja alkalmából; Rendhagyó „verses" óra a magyar költészet napján; Húsvéti versek és mondókák csokorba szedve; Verses-mesés óra a Föld napján gyerekeknek; Péntek esti mesék a Föld napján a Föld napjáról;

Bővebben

A WEKERLEI KÖNYVTÁR NYÁRI NYITVATARTÁSA
ZÁRVA: 2024. augusztus 5-20.
NYITÁS: 2024. augusztus 21.,
szerda 11.00 óra


A könyvtár Facebook oldalán és honlapján ezen idő alatt is érdekességekkel várjuk Olvasóinkat. :-)
A „Tégy egy könyvet - Végy egy könyvet!” utcai könyvcsere szekrény folyamatosan, éjjel-nappal nyitva áll az irodalomkedvelők számára.
Mindenkit szeretettel vár a
Wekerlei Könyvtár!