Versbarátok klubja - október versekben (archiválva 2019.10.08.)

Foglalkozásvezető:

Juhász Magda
Email: mgdjhsz@gmail.com
Bemutatkozó cikk: link
Bemutatkozás:
Wekerlei meseíró, költő vagyok. Többnyire a gyerekeknek írok, de van vallásos és egyéb felnőtteknek való versem is. Általában az érzelmeket pendítem meg, amire úgy gondolom ebben az eldurvult világban szükség van. "Amikor én születtem, már sötét felhők gyülekeztek a világ felett: 1935, rossz évjárat. Egyetlen jó dolog mégis történt – főleg az én szempontomból – mégpedig az, hogy a világra jöttem. Megszületni mindig örömteli dolog, visítozunk is a boldogságtól." (Amikor én születtem…/önéletrajz/)

Összes programja


Alkalmak:
2019. 10. 04., péntek 16:00 - 17:00

Versbarátok klubja
Október versekben

Időpont: 2019. 10. 04., péntek 16.00-17.00
Klubvezető: Juhász Magda

Az est témája az október, kinek mi jut eszébe az év 10. hónapjáról. Sok fontos októberi esemény van: az idősek, a pedagógusok, a zene és az állatok világnapjai, az aradi vértanúkra, az 1956-os forradalomra, az őszirózsás forradalomra való megemlékezés, a lelki egészség világnapja, az ölelés napja, stb. mellett többek között a nyári időszámítás vége is.
Várunk minden verskedvelőt a témához kapcsolódó versekkel és saját költeményekkel!
A programon a részvétel díjtalan, de regisztrációhoz kötött.Címkék: Wekerlei Könyvtár, Versbarátok klubja, október versekben, versek, költemények, költészet

Kapcsolódó programok

2019. évi október havi programok

2019. évi október havi programok (archiválva 2019.10.29.)

Megbocsátás hete - késedelmi díjak elengedése, díjmentes beiratkozás, október versekben, őszi francia dallamok, virtuális utazás az USA gyönyörű városaiba, népszerű mesék diafilmen.

Bővebben

Kapcsolódó cikkek