Versbarátok Klubja - Márciusi versözön (archiválva 2020.03.25.)

Foglalkozásvezető:

Juhász Magda
Email: mgdjhsz@gmail.com
Bemutatkozó cikk: link
Bemutatkozás:
Wekerlei meseíró, költő vagyok. Többnyire a gyerekeknek írok, de van vallásos és egyéb felnőtteknek való versem is. Általában az érzelmeket pendítem meg, amire úgy gondolom ebben az eldurvult világban szükség van. "Amikor én születtem, már sötét felhők gyülekeztek a világ felett: 1935, rossz évjárat. Egyetlen jó dolog mégis történt – főleg az én szempontomból – mégpedig az, hogy a világra jöttem. Megszületni mindig örömteli dolog, visítozunk is a boldogságtól." (Amikor én születtem…/önéletrajz/)

Összes programja


Alkalmak:
2020. 03. 13., péntek 16:00 - 17:00

Versbarátok Klubja
Márciusi versözön

Időpont: 2020. 03. 13., péntek 16.00-17.00
Klubvezető: Juhász Magda

A klubfoglalkozás témája a várva várt tavasz, a megújulás, a szerelem és márciusi hónap jelentős eseményei az irodalomban.
Március 15-e az 1848-49-es forradalom és szabadságharc kezdete mellett a modern parlamentáris Magyarország megszületésének napja is.
Március 21-én a költészet világnapját ünnepeljük.

A klubtagokkal
versfelolvasással és versmegosztással tesszük ünnepélyessé és bensőségessé a közös eseményt. Szeretettel várjuk a verskedvelőket!
A programon a részvétel díjtalan, de regisztrációhoz kötött.Címkék: Wekerlei Könyvtár, Versbarátok klubja, Márciusi versözön, versek, irodalom, költészet

Kapcsolódó programok

2020. évi március havi programok a Wekerlei Könyvtárban

2020. évi március havi programok a Wekerlei Könyvtárban (archiválva 2020.03.25.)

Társasjáték hétfő, nőnapi köszöntő francia dallamokkal, márciusi versözön, árnyjátékos-bábos mese és bábkészítés, A Karib-tenger szíve - tüzes Kuba és mágikus Mexikó, A magyar költészet napján „Édes anyanyelvünkön szólítanak” - Juhos-Kiss János könyvbemutatója.

Bővebben

Kapcsolódó cikkek