Wekerlei világjárók - Varázslatos Vietnám és Szingapúr

Wekerlei világjárók
Varázslatos Vietnám és Szingapúr

Időpont: 2019. 11. 22., péntek 17.30-18.30
Előadók: Fazekas Gábor és édesanyja, Fazekasné Gálfi Ágnes

Egy különleges, Vietnámot és Szingapúrt bemutató vetített képes úti beszámolón vehettek részt az érdeklődők a Wekerlei Könyvtárban péntek este. Az előadók bemutatták egy korábbi utazásuk varázslatos helyszíneit, a helyi épített és természeti kincseket, történelmi emlékeket és a nemzeti étvágygerjesztő gasztronómiai kínálatot.
Gábor és édesanyja bő kéthetes kirándulásuk alatt fáradhatatlanul fedezték fel Vietnám számos helyszínét vonattal és busszal, a helyi emberek szokásaihoz igazodva. Útjuk során az ország történelmét is megismerhették, valamint gyönyörködhettek a csodálatos természeti szépségekben. Az országban ma már a béke az úr, azonban a két utazó nemcsak a régmúlt, hanem a közelmúlt sokszor fájó emlékhelyeit is végigjárta.
Pár napos szingapúri tartózkodásuk alatt belecsöppentek a kínai újév előkészületeibe, és képet kaphattak arról is, hogy miért tartják a világ egyik legfejlettebb városának a metropoliszt. Útjukat rövid pihenéssel zárták Szingapúr mesterséges tengerpartján, amelynél kellemesebb üdülőpart csak kevés van a világon.
Köszönjük szépen az előadóknak az érdekes előadást és történeteket!

Kapcsolódó galéria (Varázslatos Vietnám és Szingapúr - Wekerlei Világjárók):

A nagyobb nézetért kattints a képekre! Billentyűzeted segítségével is válthatod a képeket!Címkék: Wekerlei Könyvtár, Wekerlei világjárók, Varázslatos Vietnám és Szingapúr

2019.11.22.

Kapcsolódó programok

A WEKERLEI KÖNYVTÁR ÜNNEPI NYITVATARTÁSA
NYITVA: 2023. december 14-ig
ZÁRVA: 2023. december 15-től
      2024. január 7-ig
NYITVA: 2024. január 8-án, hétfőn 15.00 órától

A könyvtár Facebook oldalán és honlapján az ünnepek alatt is érdekességekkel várjuk Olvasóinkat. :-)
A „Tégy egy könyvet - Végy egy könyvet!” utcai könyvcsere szekrény folyamatosan, éjjel-nappal nyitva áll az irodalomkedvelők számára.
BÉKÉS, MEGHITT, SZERETETTELJES ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK MINDENKINEK!