Wekerlei világjárók - Varázslatos Vietnám és Szingapúr (archiválva 2019.11.26.)

Alkalmak:
2019. 11. 22., péntek 17:30 - 18:30

Wekerlei világjárók
Varázslatos Vietnám és Szingapúr

Időpont: 2019. 11. 22., péntek 17.30-18.30
Előadók: Fazekas Gábor és édesanyja, Fazekasné Gálfi Ágnes

Egy különleges, Vietnámot és Szingapúrt bemutató úti beszámoló.
Az előadók bő kéthetes kirándulásuk alatt fáradhatatlanul fedezték fel Vietnám számos helyszínét. Tették ezt vonattal és busszal, a helyi emberek szokásaihoz igazodva. Útjuk során az ország történelmét is megismerhették, valamint gyönyörködhettek a csodálatos természeti szépségekben. Az országban ma már a béke az úr, azonban a két utazó nemcsak a régmúlt, hanem a közelmúlt sokszor fájó emlékhelyeit is végigjárta. Pár napos szingapúri tartózkodásuk alatt belecsöppentek a kínai újév előkészületeibe, és képet kaphattak arról is, hogy miért tartják a világ egyik legfejlettebb városának a metropoliszt. Útjukat rövid pihenéssel zárták Szingapúr mesterséges tengerpartján, amelynél kellemesebb üdülőpart csak kevés van a világon.
A programon a részvétel díjtalan, de regisztrációhoz kötött.Címkék: Wekerlei Könyvtár, Wekerlei világjárók, Vietnám és Szingapúr, vetített képes úti beszámoló

Kapcsolódó programok

Kapcsolódó cikkek

A WEKERLEI KÖNYVTÁR NYÁRI NYITVATARTÁSA
ZÁRVA: 2024. június 24-28.
NYITÁS: 2024. július 1.,
hétfő 15.00 óra


A könyvtár Facebook oldalán és honlapján ezen idő alatt is érdekességekkel várjuk Olvasóinkat. :-)
A „Tégy egy könyvet - Végy egy könyvet!” utcai könyvcsere szekrény folyamatosan, éjjel-nappal nyitva áll az irodalomkedvelők számára.
Mindenkit szeretettel vár a
Wekerlei Könyvtár!