PÉNTEK ESTI MESÉK - ONLINE ÁRNYJÁTÉK ÉS KÉZMŰVESKEDÉS (archiválva 2021.12.10.)

PÉNTEK ESTI MESÉK - ONLINE ÁRNYJÁTÉK ÉS KÉZMŰVESKEDÉS
Időpont: 2021. 11. 26-tól, péntektől
Előadó: Tóth Éva


Szeretettel várjuk a gyerekeket, szüleiket és nagyszüleiket egy szórakoztató árnyjátékos-bábos virtuális előadásra. Az árnyjátékhoz a bábokat Tóth Éva bábművész készíti el és kelti életre a Wekerlei Könyvtár honlapján és Facebook oldalán.
Nemsokára meglátogatja a gyerekeket a kedves Mikulás bácsi, aki csilingelő szánon érkezik és almával, dióval, ajándékokkal van tele a zsákja. Idén, hogy mihamarabb megérkezzen, az online kézműveskedés keretében „mikulásos” alkotások készülnek. A mikulásfigurák a kisfilmek segítségével otthon is elkészíthetőek a piros ruhás, fehér szakállú apó érkezése előtt.
Az otthoni képernyők elé várjuk a meseszerető, ügyeskezű kicsiket és nagyokat.
A kisfilmek péntek reggeltől érhetőek el a honlapunkon és Facebook oldalunkon, amiket akár később, és többször is meg lehet nézni.

Wekerlei Könyvtár honlapja: https://uj.konyvtar.kispest.hu/
Wekerlei Könyvtár Facebook oldala: https://www.facebook.com/wekerleikonyvtar/Címkék: Wekerlei Könyvtár, Péntek esti mesék, Online árnyjáték és kézműveskedés, Mikulás

Kapcsolódó programok

2021. évi november havi programok a Wekerlei Könyvtárban

2021. évi november havi programok a Wekerlei Könyvtárban (archiválva 2021.12.10.)

Novemberi érdekes programjaink: Versbarátok Klubja - Pilinszky 100; „Nemzetében él a nyelv” - A magyar nyelv napja /Játékos anyanyelvi kalandozás a Wekerlei Könyvtárban/; Wekerlei világjárók: A Karib-tenger szíve - Tüzes Kuba és mágikus Mexikó; Péntek esti mesék - Árnyjáték és adventi családi délután;

Bővebben

A WEKERLEI KÖNYVTÁR NYÁRI NYITVATARTÁSA
ZÁRVA: 2024. június 24-28.
NYITÁS: 2024. július 1.,
hétfő 15.00 óra


A könyvtár Facebook oldalán és honlapján ezen idő alatt is érdekességekkel várjuk Olvasóinkat. :-)
A „Tégy egy könyvet - Végy egy könyvet!” utcai könyvcsere szekrény folyamatosan, éjjel-nappal nyitva áll az irodalomkedvelők számára.
Mindenkit szeretettel vár a
Wekerlei Könyvtár!