Vendégkönyv

Az adatvédelmi tájékoztató elfogadása kötelező!
A név illetve e-mail cím megadása nem kötelező. Az e-mail cím nem kerül megjelenítésre. Az új bejegyzések csak jóváhagyást követően kerülnek megjelenítésre.


Kedves Orsi, Marika és mindenki!
Mindannyian kedvesek, aranyosak, figyelmesek voltatok. Profi szervezés és kivitelezés volt jellemző rátok. Szívesen jövök máskor is hozzátok.

Préda László trombitaművész, 2016 Április


Gratulálunk a profi szervezéshez és a sikerhez!

Zentai Károly, Bizják Dóra zongoraművészek, 2016 Április


Rendkívül jó volt egy ilyen értékközpontú eseményen részt venni. Mindig is szerettem volna egy kicsit jobban "belefolyni" a wekerlei kulturális életbe, de nem vagyok túl nyomulós típus. Veletek viszont élő kapcsolatom van évek óta, és még egyszer köszönöm, hogy rám gondoltatok moderátorként. Ráadásul több szimpatikus emberrel sikerült megismerkednem. Mindenképpen szerencsés megoldás volt az is, hogy ennyire változatos programot raktatok össze (komolyzene, irodalom, film, pódiumműsor, jazz), mert a sokszínűség miatt nem volt unalmas, szerintem, senki számára a kínálat. A Csurkulya-Eichinger formáció méltó zárása volt ennek a programsorozatnak. Egészen odavoltam a zenéjüktől.
További jó munkát!
Üdv!

Mészáros Zsolt drámatanár, 2016 Április


Csak szuperlatívuszokban tudok nyilatkozni, annyira jól éreztem, éreztük magunkat!!!
Még egyszer köszi a meghívást! Puszi

Csurkulya Józsi cimbalomművész, 2016 Április


Nagyon örülünk, hogy jól sikerült az előadás. Nekünk szívügyünk itt Nálatok játszani. Egyrészt mert nagyon szeretünk itt élni, és jó visszaadni valamit a sok jóból, amit kapunk. Másrészt mert közelről látjuk milyen sokat és elhivatottan dolgoztok azért, hogy eljusson az emberekhez a kultúra, a művészet. Nagyon tiszteletre méltó ez. Szóval nagyon örülünk, és mi is küldünk képet

Tatai Veronika és Tatai Zsolt bábművészek, 2016 Április


Nagyon köszönöm a kedves szavakat. Én is, mi is szívesen megyünk hozzátok muzsikálni.
Ott mindig jól érezzük magunkat, szép környezet, jó légkör... mi kell több egy zenésznek? :)

Dikácz Gabriella csellóművész, 2016 Április


Nagyon koszi még egyszer a lehetőséget. Nekem eddig életemben ez volt a legjobb kisfesztivál élményem. Nagyon profi volt a szervezés, az előadások és a programok szintén

Chris Allen, 2016 Április


Sziasztok!
Nagyon köszi a lehetőséget. Szerintem nagyon magas színvonalú volt a fesztivál. Ezt úgy is mondom mint közönség, meg mint fellépő, meg mint ex fesztiválszervező! Gratulálok csak így tovább!

2016 Április


Nálatok a munka is élmény, szórakozás, kikapcsolódás! Úgy éreztem magam, mint pedagógus pályám kezdetén! Köszönöm a bizalmatokat, a kedvességeteket, amivel fogadtatok, még ha csak egy pár órára is! Szeretettel:

L. Éda, 2016 Január


Nagyon jó a fazekas tanfolyam, csak kár, hogy nincs minden nap! Szupi!

Nagy Norina, 2016 Január


Kedves Kultúrház!
Nagyon élveztük a teadélutánt Molnár Szabolcs mentalistával, külön gratulálunk a kérdező hölgynek, aki profi kérdéseivel egy különleges belsőséges hangulatot keltett. Mély, hasznos, tanulságos estén vagyunk túl!

Hegedűsék, 2015 Szeptember


Kedves Mindnyájan!
Köszönjük a lehetőséget, a kedves fogadtatást, a gondos szervezést és mindent. Szeretünk benneteket!

Dékán Zsuzsa – Hungária Kollégium, 2015 Szeptember


Nagyon tetszett a WekerleFeszt! Két rajzot is készítettem a fényúthoz. A fények miatt a dombon úgy láttam magam körül a dolgokat, mintha egy filmet visszafelé tekertek volna. Köszönöm a sok szép élményt. Az Ökoskodás program is nagyon jó volt. Én olyan madaras díszt készítettem. A húgomtól (Báder Adéltól) interjút kértek. Én angolra és acrodance-ra járok.

Báder Anna, 2015 Június


Köszönjük az afrikai programot, csodás élményben volt részünk a Közel Afrikához program szervezésére vonatkozóan. Máskor is szívesen jövünk. Köszönjük!

2014 Március


Nagyon jó az oktatás! (Judit néni, a fazekas tanárnak üzenem)

Baranovszky Csílár Eszter, 2014 Január


Az egy hetes Cikk-cakk nyári tábor remek elfoglaltság volt a 9 és fél éves lányom számára, élményekkel gazdagon jött minden nap haza, sok új technikát tanult és csodás tárgyakat készített Éva néni segítségével. Nagyon köszönjük, jövőre is jövünk!

Laibl Anna édesanyja, 2013 Július


Köszönjük a programot, jól éreztük magunkat. Finom teát ittunk és szép adventi koszorúval lettünk gazdagabbak.

Beregszászi Anita és Beregszászi Bence, 2012 December


Köszönjük a színvonalas, gyerekekre szabott programokat. Ide mindig jó szívvel gondolunk és izgatottan jövünk. Már várjuk az adventi programokat is! – Köszönjük!

Klne - család, 2011 November


Gyönyörű lett az épület, a gyerekek nagyszerűek. Szuper, hogy újra „itthon” van a Gyermekház. Jól éreztem magam, nagyon szépen köszönöm az itt dolgozóknak és a ma idelátogató gyerekeknek, szülőknek.

Ajtai Erika, 2010 Október


Remek kiállítás, igazán jó ez a kis időutazás! Egy picit megállni, elgondolkodni, és továbbvinni a jó gondolatokat. Gratulálok, és még sok hasonló, értékes kiállítás-szervezést kívánok!

2010 Szeptember