Misztikus - Thaiföld Wekerlei világjárók :: 2023. 06. 23.

Misztikus Thaiföld
Wekerlei világjárók
Vetített képes úti élménybeszámoló


Előadók: Babicz Barbara és Tóth András
Időpont: 2023. június 23. péntek 17.00-18.00
Helyszín: Wekerlei Könyvtár

Péntek este Thaiföldről, az ezerarcú országról tekinthettek meg egy érdekes, vetített képes élménybeszámolót az érdeklődők a Wekerlei Könyvtárban.
Thaiföld a világ egyik első számú turisztikai célpontja, amit gazdag kultúrájának, a látnivalóinak, a télen is kellemes éghajlatának, a vendégszerető, barátságos lakóinak, a gasztronómiájának, a viszonylag alacsony árainak, a megfelelő közbiztonságnak és a mai napig élő évezredes hagyományainak köszönhet.
Egzotikus utazás Babicz Barbara és Tóth András szemével a világ másik oldalára. Világváros, dzsungel, tengerpart, avagy hogyan lehet megismerni Thaiföld ezer különböző részét két hét alatt két kisgyermekkel.
Thaiföld közkedvelt célpont az utazók körében, akár tengerparti pihenésről, vagy kulturális érdeklődésről is legyen szó. Ezernyi kisebb-nagyobb szigete hívogatóan vonzza a pihenni vágyó embereket. A számtalan lehetőség közül mindenki megtalálhatja az őt leginkább érdeklőt, az is, aki magányra vágyik, s az is, aki mozgalmas szórakozásra.
Csodás távol-keleti világ: buddhista szentélyek, ősi kolostorok, mesés paloták, romantikus halászfalvak, szemet gyönyörködtető természeti képződmények, különleges sziklaalakzatok, pálmafák, homokos tengerpartok … ez Thaiföld.
Milyen a skorpió vagy a lisztkukac frissen sütve? Más érdekességek mellett ezt is megtudhattuk az előadóktól. 🙂

Wekerlei Könyvtár
Cím: 1192 Budapest, Kós Károly tér 9.
Telefon: +36/1/282-9634
E-mail: konyvtar@kmo.kispest.hu; wekerlei.konyvtar@gmail.com
Honlap: https://www.kmo.hu/; https://uj.konyvtar.kispest.hu/
Facebook: https://www.facebook.com/wekerleikonyvtar
A Wekerlei Könyvtár a KMO Művelődési Központ és Könyvtár tagintézménye.

Kapcsolódó galéria (Misztikus Thaiföld - Vetített képes úti élménybeszámoló :: 2023.06.23.):

A nagyobb nézetért kattints a képekre! Billentyűzeted segítségével is válthatod a képeket!Címkék: Wekerlei Könyvtár, Wekerlei világjárók, Misztikus Thaiföld

2023.06.23.

Kapcsolódó programok

2023. évi június havi programok a Wekerlei Könyvtárban

2023. évi június havi programok a Wekerlei Könyvtárban (archiválva 2023.07.10.)

Pedagógusnapi verses köszöntő; Nyári könyves ajándéknapok; Júniusi költők és költemények - Versbarátok klubja; A dániai Stevns Klint és környéke - Wekerlei világjárók; Kispesti Városünnep; Versek Apák napjára szeretettel; Thaiföld titkai - Wekerlei világjárók; Szünidei könyvajánló - Péntek esti mesék;

Bővebben