Péntek esti mesék - Árnyjáték és adventi családi délután (archiválva 2021.11.27.)

Alkalmak:
2021. 11. 26., péntek 16:30 - 18:00

Péntek esti mesék
Árnyjáték és adventi családi délután

Időpont: 2021. 11. 26., péntek 16.30-18.00
Előadó: Tóth Éva


Szeretettel várjuk a gyerekeket, szüleiket és nagyszüleiket egy szórakoztató árnyjátékos-bábos előadásra. Az árnyjátékhoz a bábokat Tóth Éva bábművész készíti el és kelti életre a Wekerlei Könyvtárban. Az előadás után közösen ügyeskedünk. A kis kézművesek elkészíthetik saját kedves „árnyas” meseszereplőjüket, vagy a közelgő Mikulás nap kapcsán sok szép „mikulásos-hóemberes” alkotással térhetnek haza. Azoknak a szülőknek pedig, akik saját kezűleg alkotnának valami kedveset a gyermeküknek, mutatunk néhány jópofa adventi naptár ötletet.
A programon a részvétel díjtalan, de regisztrációhoz kötött.

A könyvtár által szervezett programokon a részvétel díjtalan. A rendezvényeken résztvevők a megjelenésükkel elfogadják, hogy a könyvtári programokon fotók, videófelvételek készülhetnek, amiket az intézmény honlapján vagy Facebook oldalán teszünk közzé. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételeken látható személyek írásban kérhetik, hogy a fotók és videók ne kerüljenek közzétételre.

Kép: saját készítésű fotó;

Kapcsolódó galériák:Címkék: Wekerlei Könyvtár, Péntek esti mesék, Árnyjáték és adventi családi délután

Kapcsolódó programok

2021. évi november havi programok a Wekerlei Könyvtárban

2021. évi november havi programok a Wekerlei Könyvtárban (archiválva 2021.12.10.)

Novemberi érdekes programjaink: Versbarátok Klubja - Pilinszky 100; „Nemzetében él a nyelv” - A magyar nyelv napja /Játékos anyanyelvi kalandozás a Wekerlei Könyvtárban/; Wekerlei világjárók: A Karib-tenger szíve - Tüzes Kuba és mágikus Mexikó; Péntek esti mesék - Árnyjáték és adventi családi délután;

Bővebben