Julie Murphy: Dumplin' - Így kerek az élet (Filmes borítóval)

Willowdean Dickson mindig is jól érezte magát a bőrében, sőt nyaranta fürdőruhát is simán felvett, mert szerinte a bikini test egyetlen kívánalma, hogy legyen tested. Ha ez megvan olyan fürdőruhát tehetsz rá, amilyet csak akarsz. Ezen a nyáron azonban sok minden megváltozik. Legjobb barátnője, a csinos Ellen elhatározza, hogy megteszi AZT a barátjával, Will elkezd dolgozni az egyik helyi gyorsétteremben, ahol megismerkedik a magániskolát végző Bo-val. Nem is tartja igazán meglepőnek, hogy tetszik neki a fiú, azt azonban inkább, hogy láthatóan Bo is vonzódik hozzá.

Julie Murphy egyik nagy érdeme ezzel a könyvvel, hogy egy olyan fiatal, túlsúlyos lányt tesz meg hősnővé, aki bebizonyítja, hogy nem kell elbújni, hanem igenis meg lehet magunkat mutatni, sőt meg kell mutatni a világnak, hogy őt nem ez a dolog határozza meg, Will sokkal több, mint a súlya. Címkék: ifjúsági regény, texasi kisvárosok, szépségversenyek világa

2019.11.11.

A WEKERLEI KÖNYVTÁR ÜNNEPI NYITVATARTÁSA
NYITVA: 2023. december 14-ig
ZÁRVA: 2023. december 15-től
      2024. január 7-ig
NYITVA: 2024. január 8-án, hétfőn 15.00 órától

A könyvtár Facebook oldalán és honlapján az ünnepek alatt is érdekességekkel várjuk Olvasóinkat. :-)
A „Tégy egy könyvet - Végy egy könyvet!” utcai könyvcsere szekrény folyamatosan, éjjel-nappal nyitva áll az irodalomkedvelők számára.
BÉKÉS, MEGHITT, SZERETETTELJES ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK MINDENKINEK!