A Wekerlei Könyvtár 2021. évi április havi online programjai (archiválva 2021.06.17.)

A Wekerlei Könyvtár 2021. évi április havi online programjai

A magyar költészet napja - április 11.
Virtuális VERS-FAL a Wekerlei Könyvtárban

Időpont: 2021. 04. 01. - 04. 11. - online program
A kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel ebben az évben is a könyvtár honlapján és Facebook oldalán lesz megtekinthető a beérkezett versekből összeállított VERS-FAL.
Április 1-10. között várjuk a könyvtár e-mail címére vagy Facebook oldalára a gyermek és felnőtt Olvasóinktól a kedves, kedvenc verseiket, hogy a költészet napja alkalmából kikerülhessenek a könyvtár virtuális tereibe.
Az időszak alatt minden nap olvasható lesz egy szép vers a beküldöttek közül a könyvtár Facebook oldalán, az ünnepi összegyűjtött versek pedig csokorba szedve a könyvtár honlapján lesznek megtekinthetőek.


Versbarátok Klubja - A magyar költészet napja
Időpont: 2021. 04. 09., péntek - online program
A költészet napjára emlékezünk virtuálisan a Versbarátok Klubja keretében. Ezen alkalomból a klub tagjainak saját versei, illetve a klubtagok által választott szép magyar versek kerülnek felolvasásra, megszólaltatásra.
Szeretettel várjuk az otthoni képernyők elé az irodalomkedvelőket!

Játékos kvíz kérdések a Föld napja jegyében
Időpont: 2021. 04. 22., péntek - online program
A Földön élünk, ez a hely az életünk tere, mindannyiunknak minden nap tennünk kell azért, hogy a bolygónk olyan élhető maradjon, amilyennek szeretjük!
Játsszon a Wekerlei Könyvtárral!


Wekerlei világjárók - Virtuális kirándulás a könyvtárosokkal
Időpont: 2021. 04. 23., péntek - online program
Rendhagyó módon emlékezünk erre a mindenki számára nagyon fontos eseményre: a könyvtárosok elviszik Önöket a számukra legkedvesebb, legszebb magyarországi helyekre egy általuk készített fotóbemutató segítségével.
Tartsanak velünk az otthoni kanapé kényelméből a virtuális utazáson!

Péntek esti mesék a Föld napján a Föld napjáról
Időpont: 2021. 04. 30., péntek - online program
A Föld napja ünnepének alkalmából a természetbe, az állatok és az erdők mesés világába pillanthatnak be a gyerekek a meséken, verseken keresztül.
Az otthoni képernyők elé várjuk a meseszerető gyerekeket, szülőket és nagyszülőket egy könyvtári mesés élményre. A filmek 2021. 04. 30-tól érhetőek el a honlapunkon és Facebook oldalunkon, amiket akár később, és többször is meg lehet nézni.Címkék: Wekerlei Könyvtár, A magyar költészet napja - Virtuális VERS-FAL a Wekerlei Könyvtárban, Versbarátok Klubja - A magyar költészet napja, átékos kvíz kérdések a Föld napja jegyében, Wekerlei világjárók - Virtuális kirándulás a könyvtárosokkal, Péntek esti mesék a Föld napján a Föld napjáról

Kapcsolódó programok

Schrem Rudolf: Álmaim kis háza

Schrem Rudolf: Álmaim kis háza (archiválva 2021.07.27.)

Schrem Rudolf - a Versbarátok klubjának tagja - saját novellája a vidéki Kis Házról. Nemcsak a ház, hanem a novella olvasása is nyugalmat és békét csal az ember szívébe!

Bővebben

A Wekerlei Könyvtár
ünnepi nyitvatartása

ZÁRVA: 2023. május 29. hétfő
NYITVA: 2023. május 30. kedd,
9.00-14.00 óra között

Mindenkit szeretettel vár a
Wekerlei Könyvtár! :-)