Versfal a Wekerlei Könyvtárban (archiválva 2021.07.27.)

ONLINE VERSFAL A WEKERLEI KÖNYVTÁRBAN

A MAGYAR KÖLTÉSZET NAPJA ALKALMÁBÓL KÜLDJE EL LEGKEDVESEBB VERSÉT a könyvtár e-mail címére vagy Facebook oldalára, hogy név megjelölése nélkül kikerülhessen a könyvtár virtuális falaira!
A kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel most nem a könyvtár belső falain, hanem a honlapján és Facebook oldalán tekinthető meg a beérkezett versekből összeállított VERSFAL április 11-től.
Minden nap olvasható lesz egy szép vers a beküldöttek közül a könyvtár Facebook oldalán 2021. április 1-től. A verseket folyamatosan várjuk a gyerekektől és a felnőttektől is április 10-ig.
Ünnepeljük együtt a költészet napját!

Wkerlei Könyvtár elérhetőségei
E-mail: wekerlei.konyvtar@gmail.com
Facebook: facebook.com/wekerleikonyvtarCímkék: Wekerlei Könyvtár, A magyar költészet napja, vers, online versfal

Kapcsolódó programok

ÁTMENETI ZÁRVATARÁS

ÁTMENETI ZÁRVATARÁS (archiválva 2021.06.17.)

A Wekerlei Könyvtár 2020. november 11-től ideiglenesen ZÁRVA tart. A kölcsönzött könyvek lejárati határidejét az újranyitásig minden Olvasónk számára meghosszabbítottuk. A szolgáltatások felfüggesztésének idejére késedelmi díjat nem számolunk fel.

Bővebben
Schrem Rudolf: Álmaim kis háza

Schrem Rudolf: Álmaim kis háza (archiválva 2021.07.27.)

Schrem Rudolf - a Versbarátok klubjának tagja - saját novellája a vidéki Kis Házról. Nemcsak a ház, hanem a novella olvasása is nyugalmat és békét csal az ember szívébe!

Bővebben
A Wekerlei Könyvtár 2021. évi április havi online programjai

A Wekerlei Könyvtár 2021. évi április havi online programjai (archiválva 2021.06.17.)

Áprilisi programjaink: A magyar költészet napja - Virtuális VERS-FAL a Wekerlei Könyvtárban; Versbarátok Klubja - A magyar költészet napja; Játékos kvíz kérdések a Föld napja jegyében; Wekerlei világjárók - Virtuális kirándulás a könyvtárosokkal; Péntek esti mesék a Föld napján a Föld napjáról

Bővebben