Kispesti Városünnep - Szabadon a szabadban (archiválva 2022.07.01.)

Kispesti Városünnep - Szabadon a szabadban
Időpont: 2022. június 11. szombat, június 12. vasárnap
Helyszín: Budapest XIX. kerülete, Kispest - Templom tér

Kispest Önkormányzata, Kispest önálló településsé válásának születésnapja alkalmából újra nagyszabású szabadtéri rendezvényt szervez. 2021 júniusában ünnepelte Kispest a település önállóvá válásának 150. évfordulóját, azonban a járványhelyzet miatt csak korlátozott lehetőségekkel. Ebben az évben, 2022-ben nagyon sok színes, érdekes és izgalmas program várja az érdeklődőket! Az idén tizenharmadik alkalommal megrendezésére kerülő programsorozattal Kispest várossá nyilvánításának 100. évfordulóját is ünnepeljük.
A hétvégén a Wekerlei Könyvtár sátrában is játszhatnak kicsik és nagyok - lesz „kispesti” fejtörő felnőtteknek és „mesés" kérdések gyerekeknek. Akik az érdekes kvízeket kitöltik, ajándékkönyveink közül válogathatnak! A közös kézműveskedés keretében elkészített szép műveket pedig hazavihetik az ifjú alkotók.
Bővebb információt az ünnepi programokról a KMO Művelődési Központ és Könyvtár oldalán talál. A rendezvények a Kispesti Önkormányzat és a KMO Művelődési Központ és Könyvtár együttműködésével valósulnak meg. 
KMO honlapja: https://www.kmo.hu/

Wekerlei Könyvtár
Cím: 1192 Budapest, Kós Károly tér 9.
Telefon: +36-1/282-9634
E-mail: wekerlei.konyvtar@gmail.com; konyvtar@kmo.kispest.hu
Honlap: https://uj.konyvtar.kispest.hu/
Facebook: https://www.facebook.com/wekerleikonyvtarCímkék: Wekerlei könyvtár, KMO Művelődési Központ és Könyvtár, Kispesti Önkormányzat, Kispesti Városünnep - Szabadon a szabadban

Kapcsolódó programok

ANYÁK NAPJÁRA szeretettel

ANYÁK NAPJÁRA szeretettel (archiválva 2022.05.13.)

Csokorba szedett gyönyörű versekkel köszöntjük az édesanyákat, nagymamákat, dédnagymamákat a könyvtár honlapján és Facebook oldalán!

Bővebben
2022. évi május havi programok a Wekerlei Könyvtárban

2022. évi május havi programok a Wekerlei Könyvtárban (archiválva 2022.06.01.)

Versek anyák napjára szeretettel a Wekerkei Könyvtárból; Versek anyákról és gyermekekről - Versbarátok klubja; A madarak és fák napja kispesti gyerekekkel; Azerbajdzsán: a „tűz országa" - Wekerlei világjárók; Madarak és fák könyvtáros szemmel; Gyermeknapi varázslatos bűvészkedés - Péntek esti mesék; Wekerlei Közösségi Piknik; Izgalmas irodalmi est Berényi Annával egy különleges ember, Richter Gedeon életéről;

Bővebben
Wekerlei Közösségi Piknik

Wekerlei Közösségi Piknik (archiválva 2022.06.02.)

A Wekerlei Közösségi Pikniken a Wekerlei Könyvtár sátrában érdekes programokkal, kvízekkel, közös kézműveskedéssel várjuk a gyerekeket és a felnőtteket.

Bővebben
2022. évi június havi programok a Wekerlei Könyvtárban

2022. évi június havi programok a Wekerlei Könyvtárban (archiválva 2022.07.11.)

Pedagógusnapi köszöntő; Háború és béke versekben - Versbarátok klubja; Kispesti Városünnep - „Szabadon a szabadban!”; Nyári Könyves Ajándéknapok; Apák napjára szeretettel; Wekerlei világjárók: A Karib-tenger szíve - Tüzes Kuba és mágikus Mexikó; VAKÁCIÓ - szünidei könyvsoroló - Péntek esti mesék;

Bővebben

A WEKERLEI KÖNYVTÁR ÜNNEPI NYITVATARTÁSA
ZÁRVA: 2024. május 20., hétfő
NYITÁS: 2024. május 21.,
kedd 9.00-14.00


A könyvtár Facebook oldalán és honlapján ezen idő alatt is érdekességekkel várjuk Olvasóinkat. :-)
A „Tégy egy könyvet - Végy egy könyvet!” utcai könyvcsere szekrény folyamatosan, éjjel-nappal nyitva áll az irodalomkedvelők számára.
Mindenkit szeretettel vár a
Wekerlei Könyvtár!